IIT

Despre

Infiintata in anul 2004, IIT Constructii SRL s-a pozitionat pe piata clujeana drept o firma specializata in lucrari de reabilitare a cladirilor vechi din Cluj-Napoca in special, dar si in restul judetului. Primele lucrari importante au avut ca beneficiar Parohia Reformata Cluj-Napoca, aceasta detinand multiple imobile in centrul istoric al municipiului care au necesitat reparatii. IIT Constructii a facut parte de asemenea din subcontractorii care au efectuat lucrari la cladirea in care functioneaza la momentul actual Consulatul Ungariei in Romania.

Pe parcursul celor peste 10 ani de activitate IIT Constructii SRL a ramas implicata in proiecte de reabilitari/restaurari, insa, a inceput sa contracteze si lucrari din domeniul constructiilor civile, atat pentru clienti persoane fizice cat si pentru persoane juridice. S-a realizat in acest fel diversificarea gamei de servicii prestate, iar firma a inceput recent dezvoltarea unor proiecte proprii in scopul vanzarii.

Obiectivul firmei pentru anii ce urmeaza este de a-si mentine renumele de companie care isi indeplineste angajamentele fata de client. Respectarea termenelor stabilite de comun acord, urmarirea calitatii in timpul proceselor de executie si nu in ultimul rand oferirea unor preturi competitive raman printre principalele prioritati ale IIT Constructii SRL.