IIT

IMOBIL MONUMENT ISTORIC BD. 21 DEC 14 CLUJ

Descriere

Sediul PAROHIEI UNITARIENE CLUJ-NAPOCA este un proiect complex avand in vedere varsta inaintata a cladirii, aceasta necesitand lucrari de consolidare prin subturnari, refacere zidarii, reamenajari incaperi, inlocuirea instalatiilor, etc.

Proiectul inceput in anul 2014 se afla in desfasurare, inaintarea lucrarii depinzand de mai multi factori, precum sapaturi arheologice sau aprobari/autorizatii.

Reabilitarea structurala a cladirii a presupus sapaturi adanci pana sub fundatia existenta pentru a se efectua subturnari cu beton armat, de asemenea s-au realizat plansee din cadru metalic pe care s-au montat grinzi de lemn 10x5 si dulapi de lemn. Au avut loc si lucrari de consolidare a peretilor cu ajutorul profilelor metalice inglobate in zidarie.

S-a trecut recent la lucrarile de finisaje interioare concomitent cu realizarea noilor instalatii sanitare si electrice, acestea constand in turnarea de sape, tencuirea, gletuirea si vopsirea peretilor, montarea granitului de pardoseala, amenajarea bailor si bucatariei, etc.

Durata lucrarii

Lucrare aflata in derulare

Poze

IIT
IIT
IIT
IIT
IIT
IIT
IIT
IIT
IIT
IIT
IIT
IIT
IIT
IIT
IIT
IIT
IIT